Time now: Tue Sep 17, 2019 0:10



 [ 21 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Everybody sig not working anymore. Problem fixed. 
Author Message
Moderator
 
User avatar

Posts:
6046

Joined:
30 Jan 2009

From:
Wales Wrexham
Reply with quote
Post Everybody sig not working anymore. Problem fixed.
Just noticed my sig not working anymore. Its still saved Ive just checked also edited it and saved it. But it wont let me have my sig on here for some reason? :?


Last edited by Welshy_Pete on Sun Feb 27, 2011 11:55, edited 2 times in total.



Fri Feb 11, 2011 2:09
Profile WWW
Premier Member
 
User avatar

Posts:
3079

Joined:
19 Oct 2007

Drives:
GTI

From:
East Yorkshire
Reply with quote
Post Re: My sig not working anymore?
I don't know, you've been a moderator for 5 minutes and you've broken the site already :lol: :lol:

Sure the computer wizard will sort you out


Fri Feb 11, 2011 10:31
Profile
Moderator
 
User avatar

Posts:
6046

Joined:
30 Jan 2009

From:
Wales Wrexham
Reply with quote
Post Re: My sig not working anymore?
nigebc wrote:
I don't know, you've been a moderator for 5 minutes and you've broken the site already :lol: :lol:

Sure the computer wizard will sort you out


I just noticed it disapeared lol :lol:


Fri Feb 11, 2011 10:47
Profile WWW
Account banned/deleted
 
Reply with quote
Post Re: My sig not working anymore?
Welshy_Pete wrote:
nigebc wrote:
I don't know, you've been a moderator for 5 minutes and you've broken the site already :lol: :lol:

Sure the computer wizard will sort you out


I just noticed it disappeared lol :lol:



Mines gone as well mate..please sort it out Mr. Moderator or your fired :wink: smiley issue is still messing me around as well so sort that at the same tim :lol: e <<<<<< see what I mean has to be the new upgraded software on here thats doing it cos i had no issue with it before this was done


Fri Feb 11, 2011 11:05
25/04/1983 - 24/08/2014 RIP
 

Posts:
10789

Joined:
22 Oct 2005

Drives:
Non-Proton

From:
Co. Durham
Reply with quote
Post Re: My sig not working anymore?
Captain Proton wrote:
Welshy_Pete wrote:
nigebc wrote:
I don't know, you've been a moderator for 5 minutes and you've broken the site already :lol: :lol:

Sure the computer wizard will sort you out


I just noticed it disappeared lol :lol:



Mines gone as well mate..please sort it out Mr. Moderator or your fired :wink: smiley issue is still messing me around as well so sort that at the same tim :lol: e <<<<<< see what I mean has to be the new upgraded software on here thats doing it cos i had no issue with it before this was done


I used to have the smiley issue at work but it doesn't happen now. What browser are you using?


Fri Feb 11, 2011 11:06
Profile
Premier Member
 
User avatar

Posts:
3079

Joined:
19 Oct 2007

Drives:
GTI

From:
East Yorkshire
Reply with quote
Post Re: My sig not working anymore?
Wo wo wo wo wo wo wo

Mine's gone aswell

Whats going on here then :lol:


Fri Feb 11, 2011 11:22
Profile
25/04/1983 - 24/08/2014 RIP
 

Posts:
10789

Joined:
22 Oct 2005

Drives:
Non-Proton

From:
Co. Durham
Reply with quote
Post Re: My sig not working anymore?
It's still there to edit in the user profile, but even if you edit it, the sig won't show.

I think this means that the forum will self distruct in 15mins, shame reall, as I am pretty close to 10k posts.
.
11 stone wet through, a bit of a pi55 head, and a little difficult to understand, but still decent entertainment.......
.


Fri Feb 11, 2011 11:24
Profile
Premier Member
 
User avatar

Posts:
3079

Joined:
19 Oct 2007

Drives:
GTI

From:
East Yorkshire
Reply with quote
Post Re: My sig not working anymore?
scott wrote:
It's still there to edit in the user profile, but even if you edit it, the sig won't show.

I think this means that the forum will self distruct in 15mins, shame reall, as I am pretty close to 10k posts.



:lol: :lol: :lol:

Bye scott :smt006

Nice knowing you

15 mins almost up [-o<


Fri Feb 11, 2011 11:39
Profile
Account banned/deleted
 
Reply with quote
Post Re: My sig not working anymore?
scott wrote:
It's still there to edit in the user profile, but even if you edit it, the sig won't show.

I think this means that the forum will self distruct in 15mins, shame reall, as I am pretty close to 10k posts.



Mark is the one with most posts to lose I guess he is in a right flap about now..count down houston..light the blue touch paper and stand well back :-D


Fri Feb 11, 2011 16:02
Club Ambassador and Vice Chairman
 
User avatar

Posts:
46265

Joined:
14 Oct 2005

Drives:
GTI

From:
Chesterfield,Derbyshire "The nutter capital"
Reply with quote
Post Re: My sig not working anymore?
:lol: :lol:


Nahh not quite. :-D


Fri Feb 11, 2011 16:12
Profile WWW
Merda taurorum animas conturbit
 
User avatar

Posts:
1010

Joined:
04 Oct 2005
Reply with quote
Post Re: Everybody sig not working anymore?
I don't know what all the fuss is about. My signature works just fine :-" 8-[


Fri Feb 11, 2011 23:41
Profile
Moderator
 
User avatar

Posts:
6046

Joined:
30 Jan 2009

From:
Wales Wrexham
Reply with quote
Post Re: Everybody sig not working anymore?
FIGMENT wrote:
I don't know what all the fuss is about. My signature works just fine :-" 8-[


How come urs only works on admin and not The Phoenix who admin? ;-)
Join the proton club for just £10 for the year thats 83p a month and help support the Proton club and forum! :smt114 Want extra help with problems, electrical diagrams Join the "Premier member" private section :smt111


Sat Feb 12, 2011 1:20
Profile WWW
Account banned/deleted
 
Reply with quote
Post Re: My sig not working anymore?
FIGMENT wrote:
Captain Proton wrote:
Window 7 ultimate Scott.. and IE 9 I think thats what its called ..not a PC buff here mate after 5 years but slow with this stuff TBH :oops: <<<< I put 6 spaces in to get that smilie in the right place



Desktop, laptop, notebook or smartphone etc?

Seperate Mouse, touchpad etc?

Method used to insert smilies?


Dont know what you mean in the first one but I think its a desk top..PC is a big box and a seperate keypad..

Its got a mouse wired in and not wireless..

I click on the smilie I want and insert it that way..if I want one from the other list I click on VIEW MORE SMILIES and click on one of those..at the mo I hhave to end text with 6 spaces to get the smilie in the right place even then it doesnt always go in the right place..hope :D that helps <<<<< Ooops forgot the 6 s #-o paces <<<< Oops that was the result of 6 spaces after the text and it cocked up again even after 6 spaces


Sat Feb 12, 2011 17:17
Moderator
 
User avatar

Posts:
6046

Joined:
30 Jan 2009

From:
Wales Wrexham
Reply with quote
Post Re: Everybody sig not working anymore?
So how come the sigs have stopped working for everybody? :?
Join the proton club for just £10 for the year thats 83p a month and help support the Proton club and forum! :smt114 Want extra help with problems, electrical diagrams Join the "Premier member" private section :smt111


Sat Feb 12, 2011 21:45
Profile WWW
Club Ambassador and Vice Chairman
 
User avatar

Posts:
46265

Joined:
14 Oct 2005

Drives:
GTI

From:
Chesterfield,Derbyshire "The nutter capital"
Reply with quote
Post Re: Everybody sig not working anymore?
Welshy_Pete wrote:
So how come the sigs have stopped working for everybody? :?




They are working now dude. :wink: :D
Image
World first bespoke 4G93 Chargecooled Turbocharger install 227Bhp @ 7358 ,202Ftlb @ 5089, 10Psi 1/4 mile 14.5247 @ 98.11mph


Sat Feb 12, 2011 22:36
Profile WWW
Merda taurorum animas conturbit
 
User avatar

Posts:
1010

Joined:
04 Oct 2005
Reply with quote
Post Re: Everybody sig not working anymore?
Welshy_Pete wrote:
So how come the sigs have stopped working for everybody? :?

Huh? I can see your signature


Sat Feb 12, 2011 22:36
Profile
Merda taurorum animas conturbit
 
User avatar

Posts:
1010

Joined:
04 Oct 2005
Reply with quote
Post Re: Everybody sig not working anymore?
Welshy_Pete wrote:
FIGMENT wrote:
I don't know what all the fuss is about. My signature works just fine :-" 8-[


How come urs only works on admin and not The Phoenix who admin? ;-)



Because I'm the admin God! :smt023


Sat Feb 12, 2011 22:40
Profile
Account banned/deleted
 
Reply with quote
Post Re: Everybody sig not working anymore?
Mines back :mrgreen:


Sat Feb 12, 2011 22:54
Club Ambassador and Vice Chairman
 
User avatar

Posts:
46265

Joined:
14 Oct 2005

Drives:
GTI

From:
Chesterfield,Derbyshire "The nutter capital"
Reply with quote
Post Re: Everybody sig not working anymore?
FIGMENT wrote:
Welshy_Pete wrote:
FIGMENT wrote:
I don't know what all the fuss is about. My signature works just fine :-" 8-[


How come urs only works on admin and not The Phoenix who admin? ;-)



Because I'm the admin God! :smt023




You are indeed!! :-D :smt023
Image
World first bespoke 4G93 Chargecooled Turbocharger install 227Bhp @ 7358 ,202Ftlb @ 5089, 10Psi 1/4 mile 14.5247 @ 98.11mph


Sat Feb 12, 2011 22:57
Profile WWW
 
 
User avatar

Posts:
10048

Joined:
12 Apr 2006

Drives:
Perdana

From:
Bag End
Reply with quote
Post Re: Everybody sig not working anymore?
Haven't noticed anyone's missing- only a couple at the start of this thread!
natalie_kyle@hotmail.com


Sun Feb 27, 2011 8:48
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 21 posts ]  Go to page 1, 2  Next

Who is online 

Users browsing this forum: No registered users


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Important 
Opinions expressed are not necessarily those of Proton Owner's Club, the companies or individuals associated with it, or any individuals directly or indirectly involved in the management or running of this website. Proton Owner's Club does not accept or assume responsibility for any comments or statements made on this or any associated or related bulletin board.


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.